1. Skip to Content
 2. Skip to Footer

ΕΣΠΑ 2014-2020

 

 

 

 

 

 

 

ENIΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 

Η επιχείρηση ΕΛΕΚΝΕΤ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εντάχθηκε στη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία» συνολικού προϋπολογισμού 200 εκ. ευρώ.

 

Η Δράση στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.

 

Ο συνολικός προϋπολογισμός (100% Δημόσια Δαπάνη) της επένδυσης είναι 50.000 €, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020.

 

WiFi 4 EU

 

 

   

 

Τι είναι το WiFi for Europe ή το λεγόμενο WIFI 4 EU

Η ευρωπαϊκή ένωση στο πλαίσιο αναβάθμισης των επικοινωνιών και δικτύωσης και πληροφορίας έχει σαν σκοπό να επιδοτήσει όλους του δήμους της στοχεύοντας να δώσει την ελεύθερη πρόσβαση WIFI σε όλους τους πολίτες σε όλους τους δήμους της επικράτειας και πιο συγκεκριμένα σε πλατείες, δημόσια κτίρια, πάρκα , βιβλιοθήκες, μουσεία.

 Η Elecnet πρωτοπορώντας και  ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και με την εμπειρία που έχει όλα αυτά τα χρόνια στα ασύρματα δίκτυα συμμετέχει στο κοινοτικό πρόγραμμα WIFI 4EU ή WiFi for Europe.

Τι προφέρουμε για το WiFi 4 EU:

Εμπειρία: Οι ειδικευμένοι μας μηχανικοί και  τεχνικοί μας είναι σε θέση να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο για κάθε χώρο.

Αξιοπιστία: Οι πελάτες μας όπως οι δήμοι, οι νομαρχίες , κρατικά κτίρια, νοσοκομεία , στρατός είναι τα εχέγγυα και η απόδειξη μας ότι υλοποίηση δικτύων είναι συνώνυμο με το όνομα Elecnet.

Υποστήριξη: Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης με σκοπό την αδιάλειπτη λειτουργία οποιουδήποτε έργου που τις έχει ανατεθεί με στόχο την ομαλή λειτουργία του και αψηφώντας όλα τα προβλήματα και προκλήσεις που μπορούν να αναδυθούν η να παρουσιαστούν  σε ένα τέτοιο μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπως  είναι τα ασύρματα δίκτυα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το WIFI 4 EU καλέστε στο 2109584907 ή στο 2310703570 ή στείλτε email εδώ 

Συστήματα ασφαλείας Ξενοδοχείων

Τα τελευταία χρόνια είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός η  σύγκληση όλων των τεχνολογικών εφαρμογών πάνω σε πρωτόκολλα IP (Internet Protocols), και τη δυνατότητα που μας δίνει η συγκεκριμένη τεχνολογία για μεταφορά όλων των επιμέρους εφαρμογών πάνω από τα ίδια καλώδια data.

Έτσι και οι τεχνολογίες συστημάτων ασφάλειας  ενοποιούνται και μεταφέρονται μέσα από τα ίδια καλώδια χαλκού και οπτικών ινών.

Η ELECNET AE είναι η καταλληλότερη εταιρεία για να σας βοηθήσει στη μετάβαση από τα παλιά σας συστήματα σε νέα πλήρως network based στους  παρακάτω ευαίσθητους τομείς:

 • Κλειστά κυκλώματα CCTV βασισμένα σε IP τεχνολογία, υψηλής διακριτικότητας για τον ευαίσθητο Ξενοδοχειακό χώρο.
 • Συστήματα ανακοινώσεων ευρείας κλίμακας Public Address (PA)
 • Δικτυακή Πυρανίχνευση IP  ξενοδοχειακής μονάδας πλήρως εναρμονισμένη με τις επιταγές της Πυροσβεστικής αλλά και των ασφαλιστικών εταιρειών
 • Συστήματα ελέγχου πρόσβασης Access Control για έλεγχο κοινοχρήστων θυρών και κλειδοθηκών προσωπικού
 • Συστήματα διαχείρισης εισόδου δωματίων (Ηλεκτρονικές ανέπαφες κλειδαριές) 

Ξενοδοχειακά έργα

Τα προηγούμενα χρόνια μια πλειάδα ξενοδοχείων σε όλη την ελληνική επικράτεια εμπιστεύτηκαν την ELECNET AE για την μετάβαση τους στη ψηφιακή εποχή.

Έχοντας συγκροτήσει μια ειδική ομάδα μηχανικών και τεχνικών με εξειδίκευση στις ιδιαιτερότητες των ξενοδοχειακών μονάδων αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο σαν μοναδικό ...όπως είναι και στην πραγματικότητα!

 

IP TV

Τα προηγούμενα χρόνια, η τηλεόραση στα δωμάτια των ξενοδοχείων ήταν δευτερεύον αντικείμενο από λειτουργική άποψη καθώς είχαμε περιορισμένο αριθμό επίγειων και το μέγεθος της οθόνης των τηλεοράσεων ήταν μεταξύ 14 και 20 ιντσών.

Με την πάροδο των ετών προστέθηκαν δορυφορικά κανάλια και αυξήθηκε το μέγεθος της οθόνης, ενώ η πρόσφατη έλευση της ψηφιακής τηλεόρασης πρόσθεσε περισσότερα κανάλια, εισήγαγε την έννοια του High definition και ανέβασε τις διαστάσεις των τηλεοράσεων.

Σήμερα η τεχνολογία IPTV έρχεται να προσθέσει επιπλέον λειτουργικά χαρακτηριστικά όπως:

 • Κρυστάλλινη εικόνα και ήχο
 • Επιλογή και ομαδοποίηση καναλιών κατά βούληση και ανά περίπτωση
 • Internet και Social Media στη τηλεόραση
 • Διαδραστικότητα και λειτουργίες Marketing
 • Χρησιμοποίηση του δικτύου Data χωρίς ανάγκη άλλων καλωδίων
 • Διασύνδεση με το PMS, Digital Signage, mirroring σε IoS & Android συσκευές, Video on Demand

H ομάδα ξενοδοχειακών λύσεων της ELECNET AE είναι έτοιμη να σας προτείνει λύσεις για τη μετάβαση και του δικού σας ξενοδοχείου στην εποχή της IP TV, με τις καλύτερες προϋποθέσεις και τιμές. 

Go to Top